Referenciák

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál megvalósuló IT fejlesztésben,
– mely a Létfontoságú rendszerek és létesítmények kijelölésének és védelmének folyamatát támogató informatikai rendszer, LRL rendszer tervezésére, kialakítására és üzembe helyezésére irányult, – a TFSZ Zrt. alvállalkozójaként vettünk részt.

Kereskedelmi és Hitelbank

A Customer Onboarding projekt keretén belül az új ügyfelek regisztrációs számla- és kártyaigénylési folyamatának támogatását biztosító, több mint 50 integrációval rendelkező backend rendszer tervezése, kialakítása és üzembe helyezése volt a feladatunk a BCA Hungary Kft alvállalkozójaként.  

Budapest Consultans Kft

A Budapest Cosultans Kft azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy készítsünk a részükre egy olyan alkalmazást, amely a NAV – Nemzeti Adó-, és Vámhivatal „enyk” kiterjesztésű fájljait beolvassa, a benne lévő magyar kifejezéseket automatikusan lefordítja angol nyelvre, majd elmenti „enyk” formátumban. Az elkészült NAV űrlapfordító alkalmazáshoz az MI – Mesterséges Intelligencia
segítségét vettük igénybe, az automatikus fordítást a szoftver az IBM Watson Translator felhőalkalkalmazással hajtja végre.