Fejleszteni Szeretünk
Mérnöki munka mérnököknek
Kritikus szoftver rendszerek, az üzleti igényektől az üzemeltetés támogatásig

Kik vagyunk?

Cégünk, az it4all Hungary Kft. kritikus alkalmazások fejlesztésére specializálódott. Az általunk szállított rendszerek szünet és megállás nélkül szolgálják ki az üzleti igényeket, és ütésálló megoldásként ügyfeleink alap eszközeivé válnak. Kiemelkedő szakmai tudással és elkötelezett, összeszokott csapattal rendelkezünk. A cég szakmai vezetőinek az üzleti folyamatokat támogató integrált informatikai rendszerek tervezése és fejlesztése területén szerzett több mint 20 éves tapasztalata garanciát jelent minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünk számára.

Megoldásainkat, a legmodernebb technológiai alapokra építve, a minőséget szem előtt tartva tervezzük és valósítjuk meg. A minőség számunkra nem csupán a szoftver rendszer hibamentes működését, hanem a hosszú távú használhatóságát, fenntarthatóságát is jelenti. Ezért általunk szállított rendszerek jól tűrik – valamint gyorsan és gazdaságosan lekövetik- az üzleti környezet, az üzemeltetési infrastruktúra és a teljesítmény igények változásait. Az évek során felhalmozott szakmai tapasztaltunk és tudásunk, valamint az ügyfél igények maximális szem előtt tartása a biztosíték arra, hogy szoftvereink jó minőségű, jövőbiztos befektetést jelentenek ügyfeleink számára.

Értékeink

Hozzáállás

Ügyfeleink céljait megértve, műszaki tudásunk legjobbját nyújtva igyekszünk kidolgozni számukra megoldásokat. Legfontosabb célunk, hogy eszközeink segítségével segítsük őket sikereik elérésében. Szakmai maximalizmusunk és felelősségteljes hozzáállásunk az, ami miatt évről évre töretlenül megbíznak bennünk megrendelőink és partnereink.

Csapat

Elkötelezett csapatunk komoly szakmai háttérmunkát végez, eközben odafigyelünk egymásra. Az összetartó közösség motivál és támogat bennünket a szakmai és személyes céljaink elérésében.

Fejlődés

Szerencsések vagyunk, mert kollégáink tudásvágya és a cég céljai egyaránt az állandó újítás és innováció felé hajtanak bennünket. A munkánk folyamatos kihívásokat támaszt, ami igényli a naprakész tudást és a legújabb technológiák alkalmazását.

mivel foglalkozunk?

Technológiai fókuszunkban van az ún. Cloud Native alkalmazások szállítása, amely biztosítja, hogy a leszállított rendszerünk bármilyen környezetbe, felhőbe telepíthető és üzemeltethető legyen. Megoldásainkban integráljuk a gépi tanulás, mesterséges intelligencia (MI/AI) által nyújtott funkciókat, amely így a megfelelő pontokon támogatja az üzleti folyamatokat. Az ügyféligények, és a támogatandó folyamatok jobb megértése érdekében, egy a szabványos munkafolyamat modellezésre (BPMN – Business Process Model and Notation) építő módszertannal rendelkezünk.

Ügyfeleink

Megbízásainkat főként telekommunikációs cégektől, államigazgatásban tevékenykedő szervezetektől, banki és pénzügyi ügyfeleinktől kapjuk. Emellett elkötelezettek vagyunk abban, hogy a digitalizációt kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tegyük szoftver megoldásaink segítségével. Kiemelt célunk az új technikai megoldások – amilyen a mesterséges intelligencia is – bevezetése a mindennapi életbe, hogy az előnyhöz segítse ügyfeleinket és partnereinket.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között szerepel az egyedi alkalmazások fejlesztése, megoldások tervezése. A tervezés során olyan terv születik, amely a fejlesztési feladatokig lebontja a megvalósítást, így azonnal felhasználható az agilis csapatok számára is (DevOps ready design). Támogatni tudjuk az általunk készített megoldásokat akár 7*24 órában, valamint képesek vagyunk a nem általunk szállított rendszerek támogatását is biztosítani. Szakmai konzultációt és tanácsadást nyújtunk partnereink számára, emellett egy általunk fejlesztett szoftver megvalósító platformot biztosítunk termékfejlesztéshez, amit partnereink vihetnek sikerre (powered by it4all).